Лидерът на Възраждане“ Костадин Костадинов вместо декларация при откриването на есенната сесия

...
Лидерът на Възраждане“ Костадин Костадинов вместо декларация при откриването на есенната сесия
Коментари Харесай

Костадинов: Влизаме във война с национална катастрофа, изходът ще бъде летален

Лидерът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов вместо декларация при откриването на есенната сесия на Народното събрание уточни, че след няколко часа българин от Гърция – Милан Димитров, ще бъде екстрадиран от Гърция в Съединени американски щати въз основата клетвена декларация от американски прокурор по обвинявания, че правил търговия, която нарушава американските наказания против Русия.

Костадинов уточни, че е изискал подпомагане от Министерството на външните работи, само че не е последвала реакция и заяви, че депутат от „ Възраждане “ е сега в Гърция с цел да помогне на Милан Димитров.

Костадинов упрекна българската страна и депутатите, че не вършат нищо, с цел да защитят български жители в сложни обстановка.

Според него това е признак за разпада на страната.

„ Българският интерес е да отбрани всеки бългаарин, където и да се намира той “, сподели още той и добави, че заради тази причина хората не имат вяра на страната и не гласоподават.

Костадинов разяснява и убийството на Алексей Петров и попита защо Кирил Петков не е арестуван, с цел да дава пояснение.

Той сподели още:

„ Тези дни един българин беше погубен от разбесняла се навалица, само че това не стресна никого в тази така наречен страна “.

Според него наличието на британския дипломат на среща в Централната изборна комисия е „ брутална интервенция във вътрешните работи “ и „ държавна измяна “ от страна на ръководещите.

Костадинов упрекна ръководещите, че прокарват разграничителни линии в обществото и че се пробват да заличат националната памет на българите, като подменят знаци.

„ Досега България е излизала от война с национални произшествия, само че в този момент сме на път да влезем във война след национална злополука, а изходът ще бъде летален за българската страна “, сподели на финала водачът на „ Възраждане “.

novini.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР